lamqta.comОвен  Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи,

...
lamqta.comОвен  Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи,
Коментари Харесай

Конфликти за две зодии днес, но всичко ще завърши добре

lamqta.com

Овен 
Ако са Ви изгорели предпазителите, това напълно не значи, че към този момент тревата не пораства и няма защо да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите метод за ново начало. Все отново животът продължава....  

 
Телец
Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.

Близнаци
Конфликтите Ви нямат никакво съществено съображение. Вие се карате просто по този начин, не заради каквото и да било, изкарвайки неприятното си въодушевление на най- близкия за Вас човек. И той Ви дава отговор с реципрочност. Може би си заслужява, да извършите първи крачки към помирение, а идващия път, когато Ви се прииска, да кажете нещо подобмо, няма да е зле да премълчите.

Рак
Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.

Лъв
Вниманието Ви през това денонощие ще бъде приковано най-много от партньорски и другарски контакти.. При това ще предпочитате контакта с равни, и неофициалните и отзивчиви разговори. Връзките и запознанствата, носещи очевидни данни за етикеция, суровост и регламентираност, ще Ви притеглят доста по-малко, а договарянията, протичащи при такава конюнктура, няма да Ви донесат триумф. Потребностите на Вашите сътрудници, изключително ексцентричните, ще бъдат доста по-значими за Вас, в сравнение с личните си потребности. 

Дева
Не бъдете прекомерно съществени - този ден представлва низ от нелепи катастрофи, на които може единствено да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разформироване, а не да се заседявате пред тв приемника: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от изгода. Може да се срещнете с отдавнашни прочут, което единствено ще укрепи предходните благосклонности. Бързо ще съумеете да се справите с вътрешните си несъгласия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в чудесно въодушевление.

Везни
Днес най- към този момент ще се нуждаете от положителни вести. Може да ги получите - звездите не споделят нищо по този въпрос... Трябва да сте по- деликатни при шофиране или секване на улиците като пешеходец, тъй като са евентуални неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате триумф.

Скорпион
Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден е, и по-нататък да продължавате да следвате своите инстинкти, а би трябвало да знаете, че те ще Ви покажат пътя напълно тъкмо. Продължавайте да се движите по направлението, при което се чувствате най-комфортно, а и по този начин ще избегнете отклонение от правилния курс. Започвате да се чувствате удобно в новата роля, която, както по-рано Ви се е коствало, е напълно несъответствуваща за Вас. Взимайки по-активно присъединяване в живота на обществото, може да засилите възприятието си за чувство на задачите, тъй че си помислете за активността на доброволците. 

Стрелец
Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение? 

Козирог
Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей
Когато през днешния ден се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да деянията самообладание, защото това надали ще Ви се удаде по натурален метод. Понякога се основава усещане, че хората предумишлено се стремят да Ви изкарат от релси, само че Вие просто не можете да си позволите, да им извършите подобен подарък. Отстъпете и се престорете, че те беседват сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се пробва да Ви аргументи зло, в действителност предизвиква зло на личния си живот, не е ли по този начин? Най-добрата тактика не е борба, а състрадание.

Риби
През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР